dinsdag 28 juli 2015

Ontbijt tijdens Belgian Open

Het is zoals altijd weer goed geregeld bij het ontbijt bij het Van der Valk hotel bij het vliegveld Charleroi in België. Op een aparte tafel stonden de glutenvrije producten. 


Twee soorten koekjes, crackers en brood dat zonder toasten lekker is. 

Helaas lag er ook een pak koekjes met extra vezes tussen. Boordevol gluten! Gelukkig had niemand er nog van gegeten en ik gaf het direct aan een medewerker. Stel je voor dat mijn Amerikaanse collega met coeliakie ervan gegeten had... Zij kon natuurlijk niks maken van de Franse en Nederlandse ingrediëntendeclaratie. 

Qua beleg zit het hier ook goed. Ik weet niet of het vleesbeleg glutenvrij is, maar verder hebben ze overal portieverpakkingen van. Vanmorgen ging ik voor brood met ketchup en een gekookt ei, morgen wellicht voor een verse omelet of crackers met jam. Keuze genoeg! 

Oh ja, ze hebben ook pakjes sojamelk staan. Het is hier dus goed voor elkaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten